Activităţi studenţeşti, Licență - Zi, Noutăți

Balul Bobocilor 2016

     În data de 3 noiembrie, Facultatea de Fizică și Inginerie a adunat cei mai  activi și curajoși studenți la tradiționalul eveniment ”Balul Bobocilor 2016”, ce a avut loc în incinta Casei de Cultură a Universității de Stat din Moldova . Au concurat patru echipe ce au reprezentat specialitățile la care își fac studiile. Astfel,  la cele patru probe propuse de organizatorii concursului, au ținut să ne încînte cu măiestria și talentele lor artistice 4 echipe de bobocei, dintre care 3 perechi de la specialitatea Tehnologii Informaționale : Musienco Victoria și Șpeter Alexandr; Slovioglo Daria și Duca Radu; Gaburici Diana și  Cara Ștefan ; și a 4-a pereche formată din studenții specialităților Fizica și Calculatoare reprezentată de Lozovan Ecaterina și Josan Adrian. Prezentatorii evenimentului  Moscvin Denis și Gorbatiuc Ina au dirijat seara într-un mod deosebit , interacționînd și cu cei prezenți în sală. Între probe, publicul  a avut parte de un spectacol pe cinste prezentat de cîștigătoarea concursului TVC, echipa ”FULL HOUSE” și de piesele interpretate de Svetlana Demciucova, studenta anului II.

     Participanții au avut prestații deosebite și originale legate de viața studențească. În cadrul concursului boboceii au dat dovadă nu doar de abilitățile lor artistice și intelectuale, dar și au demonstrat existența unui spirit de echipă. În urma evaluării participanților, câștigătorii al concursului „Balul Bobocilor 2016” au fost desemnați Musienco Victoria și Șpeter Alexandr, pe locul II s-a clasat perechea formata din Slovioglo Daria și Duca Radu, pe locul III, Gaburici Diana și  Cara Ștefan, iar diploma de mențiune a obținut-o Lozovan Ecaterina și Josan Adrian.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

    ” Țin să mulțumesc sponsorilor noștri ABC Internationat Work&Travel, Avon, Uniunea Națională a tineretului și studenților din Moldova, care au venit cu ajutor și premii frumoase. Cel mai greu a fost ademenirea publicului, care a fost mult accelerată de susținerea portalului de știri ZoomIT.md. Țin să spun că  am rămas plăcut impresionat de cîștigătorii concursului care au dat dovadă de inginiozitate, folosind lumini specific în timpul dansului pentru a accentua frumusețea acestuia.”   ne-a mărturisit Bivol Constantin, student anul III Facultatea de Fizică și Inginerie, organizatorul evenimentului.

“Ne mîndrim cu faptul ca la Facultatea de Fizică și Inginerie, studenții au abilități atît intelectuale cît și artistice pe care le-au demonstrat în cadrul acestui eveniment.  Un mare mulțumesc juraților și celor care au contribuit la desfășurarea evenimentului și anume Consiliului Studențesc al Facultății de Fizică și Inginerie ” , a menționat Ciorici Corneliu, Senator al Facultății de Fizică și Inginerie și Vicepreședinte ASUSM.