Activităţi studenţeşti, Licență - Zi, Noutăți

TVC 2017

Marți, la data de 28 martie, Facultatea de Fizică și Inginerie iarăși și-a adunat cei mai curajoși studenți în scena Casei de Cultură a Universității de Stat din Moldova. Evenimentul în cauză este tradiționalul TVC, în cadrul căruia au concurat trei echipe cu denumiri ingenioase: The Avengers (gr.22) , I Jin (gr.12), Дeвули +1 (gr.15).

Concursul a fost constituit din patru probe cu tematica “Femeia în situații excepționale”,  și anume: tema de acasă, prezentarea și improvizarea. O doză de umor aparte o putem atribui filmotecii, la care membrii echipelor trebuiau să redea un nou sens secvențelor de filme general cunoscute.

Prezentatorii evenimentului  Artin Nicolin și Ludmila Ignat, care au fost și organizatorii, au dirijat seara într-un mod deosebit. Între probe, publicul  a avut parte de acompaniere muzicală, invitați speciali fiind Ana Ciobanu  și Samir Loghin. Alegerea echipei câștigătoare a fost efectuat de către următorii membri ai juriului: Valentina Nicorici, Ciorici Corneliu, Ciobu Victor, Samir Loghin, Panda Tur, Ciobanu Ana.

 Participanții au avut prestații deosebite și originale legate de comportamentul femeii în situații excepționale.  În urma evaluării participanților, câștigătorii al concursului „TVC 2017” al FFI a fost desemnată echipa Дeвули +1 cu căpitanul  Musienco Victoria, pe locul II s-a clasat echipa The Avengers în frunte cu Loghinova Veronica, pe locul III, I Jin cu căpitanul Mihaelov Victor.