Activităţi studenţeşti, Licență - Zi

TVC USM 2017

Finala Concursului TVC 2017 USM !

La data de 30 martie 2017, peste două zile după TVC-ul Facultății de Fizică și Inginerie, a avut loc următorul element dedicat umorului și bunei dispoziții: TVC-ul Universității de Stat din Moldova!

În cadrul concursului au participat cele mai bune echipe alese de la facultățile FRIȘPA (echipa Penguinii), Facultatea de Fizică și Inginerie (Девули+1), Facultatea de Științe Economice (echipa Always), Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării (echipa Puterea a Patra), Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (echipa Antiexemplu). Ca excepție, pe scenă a mai ieșit echipa mixtă Restanțierii, în mare parte alcătuită din băieții de la FFI. Această echipă a reprezentat un concurent puternic, iar drept dovadă este cupa TVC-ului câștigată de aceștia! Iar locul doi a fost ocupat de echipa fetițelor de la FFI, în frunte cu Musienco Victoria.

Echipa finaliștilor: Bunduchi Andrei, Chirtoacă Ion, Bivol Constantin, Melenciuc Oleg, Ursu Dan, Arnăut Tudor, Neamțu Dan.

La drept vorbind, TVC-ul din ultima joi a lunii martie a constituit un adevărat eveniment de umor, iar toate etapele au fost însoțite de lacrimi de râs și voie bună. Absolut toți participanții au reușit să înveselească publicul, iar organizarea a fost la nivel.

Reamintim că tematica concursului a fost Femeia în situații excepționale, iar concursul a fost alcătuit din 4 următoarele etape: Prezentarea, Improvizare, Filmoteca, Tema pentru acasă.